pages

Translate

Monday, April 20, 2015

Salpicon - Chilean Salad

Total Time: 20 mins Preparation Time: 20 mins

Ingredients

  • Servings: 5
  • 1 large head of lettuce (1 llechuga grande)
  • 3 cooked and chopped carrots (3 zanahorias cocidas)
  • 2 hard-boiled eggs (2 huevos duros)
  • 1/2 lb cooked meat (1/4 kilo carne cocida)
  • salt (sal )
  • oil (aceite)
  • lemon (limon)
  • olive (rodeada de aceitunas)
  • 1 little mayonnaise (mayonesa- poco )

Recipe

  • 1 english:.
  • 2 chop lettuce, combine with the meat, carrots, eggs.
  • 3 add salt, oil and lemon to taste.
  • 4 serve with olives and garnish with mayonnaise.
  • 5 spanish:.
  • 6 se va juntando en la ensaladera la lechuga (lavada), picada a cuadritos finos con la carne cocida y molida, la zanahoria cocida y picada chiquita y los 2 huevos duros picados.
  • 7 agrégue sal, aceite y limon a gusto.
  • 8 se sirve rodeada de aceitunas y un poco de mayonesa encima.

No comments:

Post a Comment