Salpicon - Chilean Salad
Total Time: 20 mins
Preparation Time: 20 mins
Ingredients
- Servings: 5
- 1 large head of lettuce (1 llechuga grande)
- 3 cooked and chopped carrots (3 zanahorias cocidas)
- 2 hard-boiled eggs (2 huevos duros)
- 1/2 lb cooked meat (1/4 kilo carne cocida)
- salt (sal )
- oil (aceite)
- lemon (limon)
- olive (rodeada de aceitunas)
- 1 little mayonnaise (mayonesa- poco )
Recipe
- 1 english:.
- 2 chop lettuce, combine with the meat, carrots, eggs.
- 3 add salt, oil and lemon to taste.
- 4 serve with olives and garnish with mayonnaise.
- 5 spanish:.
- 6 se va juntando en la ensaladera la lechuga (lavada), picada a cuadritos finos con la carne cocida y molida, la zanahoria cocida y picada chiquita y los 2 huevos duros picados.
- 7 agrégue sal, aceite y limon a gusto.
- 8 se sirve rodeada de aceitunas y un poco de mayonesa encima.
No comments:
Post a Comment